ADIYAMAN ADLİYESİ
Sözleşmeli Zabıt Katipliği, Mübaşir, Hizmetli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Elektrik Teknisyeni, Aşçı ve Şoför Sözlü Sınav Sonuçları

T.C

ADIYAMAN

ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ

ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

 

                 Komisyonumuzca yapılan sözlü sınav sonucuna göre nihai sonuçlar (sonuç sorgulama linkinden TC kimlik numarası, Ad Soyad ve güvenlik kodu yazılarak sorgulama yapılacaktır.) aşağıda ilan edilmiştir.

             Sınav Sonuç Listesinde yer alan ASIL ve YEDEK olan adayların aşağıda belirtilen atamaya esas evraklarını tamamlayarak ilan tarihinden itibaren en geç 15 gün içerisinde Adıyaman Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığına bizzat veya APS yolu ile eksiksiz olarak teslim etmeleri, bu konuda adaylara ayrıca TEBLİGAT YAPILMAYACAĞI,

   Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 16. Maddesi uyarınca, kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin yerleştirme işlemlerinin yapılamayacağı hususu;

İLAN OLUNUR. 29/09/2023

Atamaya Esas Evrak Listesi

  1.  Öğrenim durumlarını gösteren belgenin aslı veya Komisyon Başkanlığınca onaylı örneği veya ilgili öğretim kurumu ya da noterden onaylı örneği, e-devletten alınan mezun belgesi (Evraklarını posta yolu ile gönderecekler adaylar 2 adet öğrenim belge fotokopisini okuldan aslı gibidir yaptırmaları veya noterden onaylı 2 suretini göndermeleri gerekmektedir.) (Tüm adaylar)
  2. Sözleşmeli Zabıt Katibi Adayları için "Bilgisayar Dersini başarıyla tamamladığını gösteren belge yada sertifikanın onaylı ikişer örneği (Adalet Meslek Lisesi, Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü, Adalet MYO, Adalet Meslek Eğitimi Ön lisans Programı (AÖF) ve Bilgisayar Bölümü (Lisans, Ön lisans) mezunlarının sertifika veya transkript getirmesine gerek yoktur.)
  3. Güncel olarak Askerlik Şubesinden alınacak askerlik durumunu gösterir belge (Terhis belgesi, tecil belgesi, muafiyet belgesi (muaf olanlar buna ilişkin sağlık raporunun bir örneğini sunmak zorundadırlar) veya ilişiği olmadığını gösterir belge) (e- devlet çıktısı kabul edilmeyecektir.) (Tüm adaylar)
  4. KPSS sonuç belgesi, (Tüm adaylar)
  5. Başka kurum ve kuruluşa karşı mecburi hizmetle yükümlü bulunmadığına dair bildirim, (Form İçin Tıklayınız.) (Tüm adaylar)
  6. Eşinin iş durumu bildirir beyan, (Bekarlar bekar olduğunu belirterek dolduracaktır.) (Form İçin Tıklayınız.) (Tüm adaylar)
  7. Mal Bildirim Formu, (formun ön kısmındaki kimlik bilgileri aday tarafından doldurulacak olup arka kısmındaki bölüm ad soyad yazılarak imzalanacaktır.) (Form İçin Tıklayınız.) (Tüm adaylar)
  8. Sağlık Beyanı, (Form İçin Tıklayınız.)
  9. 1 adet vesikalık fotoğraf, (Kılık Kıyafet Yönetmeliğine Uygun olacak şekilde erkek adaylar sakalsız) (Tüm adaylar)
  10. Güvenlik Soruşturması Formu (Bilgisayarda eksiksiz doldurularak 1 adet çıktı alınıp resim yapıştırılıp, mavi kalem ile imza atılacak) (Form İçin Tıklayınız.) (Tüm adaylar)
  11. 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi, (Tüm adaylar)
  12. Adlî ve arşiv sicil kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir.) (Evlilik ve boşanma durumunda, evlilik ve kızlık soyadlarında, ad ve soyadı değişikliği durumunda eski ve yeni ad ve soyadlarında ayrı ayrı gösterir şekilde adli sicil kaydı.)
  13. Aile nüfus kayıt örneği (Tüm adaylar)
Sınav sonucunu sorgulamak için tıklayınız.